Egy online teszt alapján középhaladó szinten állok angolból. Mennyi tanulás hiányzik a középfokú nyelvvizsgához?
Figyelt kérdés
Jónak mondható ez az eredmény? 4évig tanultam gimiben, heti 3 órában, aztán abbahagytam (egyetemen másik nyelven tanulok), de le szeretném tenni a nyelvvizsgát. Az angolt már 2 éve nem használom. Nehéz a középfokú? Én a Telcre szeretnék jelentkezni:)2010. márc. 27. 17:24
1/4 anonim válasza:
Rengeteget ismételj. Fogj egy nyelvkönyvet, és haladj benne visszafelé (így nem tanulod meg még egyszer feleslegesen azt, amit egyszer már megtanultál, és még emlékszel is rá tisztán).
2/4 anonim válasza:
bocsi, hogy nem válaszolok, de belinkelnéd nekem is ezt az online tesztes oldalt? :$
3/4 anonim válasza:
és Origo-n voltam németből, abszolút nem volt nehéz, és azt mondják a Telc még könnyebb :D de azért gyakorolj rá :)
4/4 A kérdező kommentje:
2010. márc. 28. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!