Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tanul innen valaki arabul?

Tanul innen valaki arabul?

Figyelt kérdés
És ha igen, hogyan és mi a célja vele?

2016. jan. 8. 07:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, miért kérdezed
2016. jan. 25. 18:15
 2/3 anonim válasza:
Én igen, de én Ausztriában lakok. A mi falunkban van egy pár menekült család és a legtöbben arabul beszélnek. Én kihasználom a lehetőséget. Azért tanulok arabul, mert szeretnék sok nyelven beszélni, mert nagyon sokan beszélik és még hasznát vehetem és mert én is nagyon örültem volna, ha az osztályomból valaki magyarul tanult volna.
2016. márc. 4. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez a jó hozzáállás.

Én is tanulok arabul, nekem iraki ismerősöm van, úgyhogy lesz kivel gyakorolnom, ha már jobban megy a nyelv. Persze nem ez az egyetlen ok. Ott van az is, hogy mindig is érdekelt az Arab-Félsziget, az iszlám vallás, jó volna mindezekről eredetiben olvasni egy nap majd.

2016. márc. 6. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!