Tanul innen valaki arabul?
Figyelt kérdés
És ha igen, hogyan és mi a célja vele?2016. jan. 8. 07:39
2/3 anonim válasza:
Én igen, de én Ausztriában lakok. A mi falunkban van egy pár menekült család és a legtöbben arabul beszélnek. Én kihasználom a lehetőséget. Azért tanulok arabul, mert szeretnék sok nyelven beszélni, mert nagyon sokan beszélik és még hasznát vehetem és mert én is nagyon örültem volna, ha az osztályomból valaki magyarul tanult volna.
3/3 anonim válasza:
Ez a jó hozzáállás.
Én is tanulok arabul, nekem iraki ismerősöm van, úgyhogy lesz kivel gyakorolnom, ha már jobban megy a nyelv. Persze nem ez az egyetlen ok. Ott van az is, hogy mindig is érdekelt az Arab-Félsziget, az iszlám vallás, jó volna mindezekről eredetiben olvasni egy nap majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!