Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Arabul tanult már valaki?

Arabul tanult már valaki?

Figyelt kérdés
Én rendkívül érdekesnek tartom. Kinek mi a tapasztalata?

2015. nov. 20. 16:11
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Nyilván igen.
2015. nov. 20. 16:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Sokat segítettél!..
2015. nov. 20. 16:42
 3/9 anonim ***** válasza:
párszor belekezdtem, de most szüneteltetem egy ideig. nagyon szép nyelv szerintem is :)
2015. nov. 20. 16:44
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
Kérdeztél valamit, válaszoltam rá. a nem tudtam segíteni, tegyél fel olyan kérdést, amire ha válaszolok, akkor segítek is vele.
2015. nov. 20. 16:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: tűnj már el. Senki nem kötelezett, hogy minden kérdésre válaszolj. Ha nem tudsz normálisan segítséget nyújtani, akkor fogd be a szád és hagyd meg másnak a lehetőséget...
2015. nov. 20. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Hogy kellett volna segítséget nyújtanom?

Egyébként egy érett embernek illene átgondolnia, hogyan szól egy idegenhez, főleg ha az illető nem viselkedett közönségesen korábban.

2015. nov. 20. 19:42
 7/9 A kérdező kommentje:

Ez érdekes. Te szólsz le engem, mert nem tudtál nekem segíteni, ergó rossz kérdést tettem fel?

Hagyjál már :DD

görgess tovább és ne piszkáljuk egymást.

2015. nov. 20. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
19%
Arab akarsz lenni? Hát nem tudom.... Van elég....
2015. nov. 20. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
Én egy időben arabisztikára akartam menni, de végül jog lett belőle. Még nem teljesen mondtam le az arab nyelv megtanulásáról, mert nagyon nagyon tetszik, de egyedül lehetetlen szinte megtanulni. Egy olaszt, németet meg lehet önállóan, tanár nélkül is, de az arab nagyon más. Belekezdtem, de pár nap után nem jutottam tovább egyszerűen. Ezt mondom úgy, hogy németül is tanár nélkül tanultam meg felsőfokon, most pedig olasszal foglalkozom, igaz még csak pár hete. Tehát ha arabbal akarsz foglalkozni, akkor keress egy tanárt, van Pesten jó sok. A betűket viszont egyedül is meg tudod tanulni, de ott is vannak olyanok, amiknek a kiejtéséhez sok gyakorlat kell, mert olyan hang egyszerűen nem létezik az európai nyelvekben. Sok sikert. : )
2015. nov. 20. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!