Szerinted sikerül megtanulnom olaszul önállóan?
Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy megtanulok olaszul önállóan, tanár nélkül. Van egy kis tapasztalom, angolul középfokon, németül felsőfokon beszélek. Ti hogyan látjátok az ilyen projecteket, mik az egyéni tapasztalataitok, illetve ismertek olyat, akiknek sikerült valamilyen hasonló cél?2015. dec. 30. 22:11
1/3 anonim válasza:
Hát nekem van egy ismerősöm akinek sikerült 😊. Ő is olaszul tanult. Van egy oldal az a neve hogy Olaszonline neki ott sikerült. Sok sikert a tanuláshoz!
3/3 anonim válasza:
Nekem is sikerült, simán teljesíthető. Hajrá! Az oldaladat pedig bekövettem, úgyhogy mostmár ne hagyd abba. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!