Német nyelvtanulás itthon 9 hónap? Többi lent
A szüleim és két testvérem szeptemberben kiköltöztek németországba és szeptembertől én is megyek ki, csak nem tudok valami sokat a nyelven. Ahová mennék suliba ott már voltunk szívesen átvennének, csak kérték, hogy kezdjek el tanulni, még nekik is új ez, hogy külföldi diákok jönnének (nagyon új iskola). Még csak 8 külföldi diákuk van.
Most is egy hétig voltam kint, és így, hogy elégé jó angoltudásom van sok szót ki tudtam logikázi, megértettem, néha már el se tudtam dönteni, hogy milyen nyelven is hallom, úgy éreztem, hogy értem.
Segítséget szeretnék kérni, hogy szeptemberre milyen online könyvekből tudnék megtanulni legalább egy alap szintű tudást. Most karácsonyra a Grammatik kompplett engliscgh pons könyvet kértem nagyon jó tetzik a szókincsbővírés miatt is.
Kérlek segítete, hogy mennyit milyen gyakran, hogyan gyakoroljak.
Hát én inkább magántanárt javaslok elsőnek. Nagyon sok mindent szerintem a könyvekből nem tudsz úgy megtanulni. Például, ha nincs aki kijavítsa a kiejtési problémádat, akkor az simán berögzül. Legalább alapszintig tanárhoz járnék, utána tanulhatnál a könyvekből.
Ha viszont nincs erre lehetőséged, akkor duolingot mindenképpen ajánlom, hogyha olyan az angol nyelvtudásod, mivel ott vannak mikrofonos feladatok is, amik figyelnek a kiejtésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!