Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tudnatok adni par tippet? Ti...

Tudnatok adni par tippet? Ti hogyan tanultok hatekonyan?

Figyelt kérdés
Nemet nyelv elsajatitasahoz lenne szuksegem nehany bevalt tippre, modszerre. Elore is koszi mindenkinek!

2015. dec. 14. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
szótanuláshoz, használd a quizlet.com-ot
2015. dec. 14. 18:29
 2/3 anonim válasza:
Nyelvtant mindig amit veszünk megtanulom, alkalmazom órán, és néhány havonta átnézem a régieket, mert sokat lehet azért felejteni. Szavaknál, mindennap kéne tanulni, de én lusta vagyok de ha te nem, akkor azt mondanám, hogy heti 50 szót tanulj meg és használd is a későbbiekben h ne felejtsd el. Hallás utáni értés: minden héten kell hallgatni, hogy megértsd, előbb utóbb hozzászokik a füled a német karattyoláshoz. Nekem ezek a tippjeim vannak, de én utálom a németet úgyhogy lehet hogy nem jönnek be neked.
2015. dec. 14. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Az Assimil Németül könnyűszerrel egy nagyon hatékony módszer.
2015. dec. 15. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!