Ti hogyan tanultok hatékonyan?
Figyelt kérdés
Most 6. osztályos vagyok, és szeretnék felvételizni...2013. jan. 16. 11:15
1/4 anonim válasza:
Nem számítógép, hanem a könyv elé ülök le. Megtervezemt, mit, miből és hogyan tanulok meg, inkább egy nap több dologgal fogllakozva, és elosztva napok közt mindent, mint hogy csak egy dologra koncetráljak egész nap.
Tucatnyi konkrét módszert használok; tananyagtól függ, mikro melyiket.
2/4 anonim válasza:
Úgy hogyha anyukám itt áll fölöttem a sodrófával :D
3/4 anonim válasza:
Beosztom mikorra mivel kéne végeznem, mennyi az anyag, mennyi az, amennyit muszáj mindenképpen aznap teljesítenem.
Lecsukom a laptopot, lenémítom hogy még csak véletlenül se prüttyögjön aztán leülök és tanulok. Anyagtól függ, van amit elsőre megjegyzek, van amit egész nap olvasgatok. Ha teszek veszek akkor is mondom közbe magamban. Ha nem jut eszembe és otthon vagyok előkapom és megnézem.
Mondjuk nekem viszonylag egyszerű mert fotografikus memóriám van.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 17. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!