Ti hogy tanultok hatekonyan?
Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 16:30
1/3 anonim válasza:
Kijegyzetelem a lényeget. A saját jegyzetemből könnyebben tanulok, mert akkor nincs az, hogy még megnézem az e-maileket, még elküldök egy üzenetet, stb., mint amikor laptopról tanulgatok. Igyekszem ábrákat, rajzokat készíteni hozzá, lehetőleg minél egyszerűbbet és színeset. A legfontosabb dolgokat kiemelem vagy aláhúzom. Ha végképp nem megy, akkor próbálom rímekbe szedni, és ritmusosan mondogatni magamban. Lehet, hogy hülyén hangzik, de legalább megjegyzem :)
2/3 anonim válasza:
Én is aláhúzom a lényeget és vázlatot is írok. A tömör vázlatot nagyon jól megtanulom és a többi anyagot hozzáolvasom. Így a vázlatot tudom és ki tudom fejteni a többit is.
3/3 anonim válasza:
én mindig jegyzetelek, átmásolom sokszor 2-3X is amit meg kell tanulni, de ha erre nincs idő, tanulok hangosan és járkálok közben :) hatékony, mert sosem buktam még bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!