Japán N5 hány százaléktól van meg?
60%
(Ha már itt van ez a fantasztikus találmány, az internet, érdemes használni, csomó infót pár másodperc alatt meg lehet találni, és akkor nem fogsz mások válaszától függeni, és sokkal szabadabb, függetlenebb életed lehet.)
Ha már itt van ez a fantasztikus találmány, az elméd, érdemes használni, egy csomó alapszintű matematikai művelet pár másodperc alatt megoldható, és így nem kell egy diszkalkuliás szintjével és figyelmetlenségével másokat idegesítened.
A kérdésemre a válasz nem 60%, az nem arra vonatkozik, és az általad linkelt szócikket én is olvastam, de szerintem nem megbízható.
Tessék, akkor itt egy másik forrás, ami ugyanazt mondja, mint a wikipédia:
180-ból 80 pontot kell elérni, tehát kb 44.4%. Ezen belül a Language Knowledge/Reading részben 38 pontot (31.6%), a Listening részben pedig 19 pontot (szintén 31.6%) kell elérni.
De ha azért érdekel, mert most vasárnap vizsgázol, akkor mindez le van írva a jelentkezésnél kapott néhány oldalas ismertetőben.
Köszi!
Én is 44,4%-ot számoltam, csak ez kicsit "valószínűtlennek" tűnt, ezért tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!