Milyen gyorsan lehet elsajátítani az angol nyelvet?
szeretnék anygolt tanulni mert ahová én járok az egy német nemzetiségi iskola és nem tanitanak angolt. viszont majd a késöbbiekben szereték egy minimum középfokú nyelvizsgát csináltai.
mi a véleményetek, tapasztlatotok a gyorstalpalókról??
és ha nem gyorstalpaló iskolába jelentkezek akkor mennyi idő alatt lehet megtanulni ??
Német után az angol nem lesz nehéz! (Fordítva nehezebb!)
De hogy Neked mennyi időbe telik, azt nem lehet megmondani, túl sok mindentől függ. Ha jó a nyelvérzéked, működhet egy gyorstalpaló. Ha nem olyan jó, inkább különtanár és hosszabb idő.
Szomorú, de egyet kell értenem az elöttemszólóval! S menten hozzátenném, hogy nekem sem -de gondolom másnak sem- tökéletes a helyesírása, és még nem is ez minősíti az embert!
Ha gyorstalapalóban gopndolkodsz, akkor én tudom javasolni, mert az ismeretségben ketten is megtanultak angolul felsőfokon. De ők tanultak, nemcsak megjelentek! Ebből az egyik 3 hónap alatt, ő nyelvzseni, vagy 12 nyelven beszél.
Én is voltam ilyen tanfolyamon, s amilyen vizsgára kellett (évente 2 vizsga a középiskolában/minden tantárgy), totálisan megfelelt, de nyelvizsgát még nem tettem le egyikből sem (angol, német, francia), vannak még hiányosságaim.
Tehát, ha szorgalmad van, csak akkor menj, mert különben értéktelenül dobod ki a pénzt az ablakon!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!