Angol nyelvtan könyv?
Sziasztok. Először is amit tudni kell. Már sokszor elkezdtem tanulni az angolt(iskolában), de állandóan váltogatják a tanárokat, az egyik úgy magyaráz, a másik amúgy, szóval kicsit zavaros az egész. (igazából kb 4 éve "tanulok" angolt, de alig-alig tudok valamit belőle, azért egy alap szókincsem már van.)
Még tavasszal le szeretném tenni a középfokú angol nyelvvizsgát, tehát elhatároztam, hogy inkább megtanulok itthon (napi 2-4 óra + angol filmek + angol könyv + zene hallgatás), mert az iskola ebben a formában semmire se jó.
Már van egy kb 600db-os kártya csomagom, amin a leggyakrabban használatos kifejezések vannak.(Itt meg is jegyezném sokkal jobb, mint iskolában a szótárból tanulni, mert ott a szavak helyét jegyzed meg először + nem is marad meg én ezt tapasztaltam.) Ezt tanulom, ezzel a szókincs le is van tudva.
A baj a nyelvtannal van.
Nekem egy olyan nyelvtan könyv kéne, amiben magyarul el van magyarázni A-tól Z-ig az összes nyelvtan rész és vannak rá példák is. Nem pedig angolul....,mint az elsős angol könyvben..(nem tudom milyen felfogás az, hogy valaki elkezdi tanulni pl 9-ben az angolt, akkor a kezdő könyv is teljesen angol véletlenül, se tudjon pl. előre tanulgatni a gyerek vagy valami, mert nem ért belőle semmit..)
Tehát, ha valaki tudna nekem ajánlani ilyen könyvet, azt megköszönném.
Előre is köszönöm a segítséget.
Nézd meg ezt, hátha segít:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!