Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lenne ilyen angol könyv?

Lenne ilyen angol könyv?

Figyelt kérdés

Olyan angol nyelvtan könyvet keressek ami teljesen kezdőknek való,tehát teljesen a személyes névmásoktól veszi át a dolgokat(igaz 2 éve heti 3 órában tanulok angolt,de teljesen úgy érzem,hogy szinte semmi az angolom főleg a nyelvtani részre gondolok),ezért szeretném egyedül az elejétől átvenni.Nagy segítség lenne,ha a könyvben magyarul és angolul is el lennének magyarázva a dolgok.Ha lenne ilyen könyv,akkor légyszíves írjatok,vagy ajánlatok.A szókincsemet pedig közben fejleszteném játékokkal,zenével,angol cikkekkel/sorozatokkal/filmekkel.A szókincsem az talán rendben van,de a nyelvtanom katasztrófa ezért kérném a segítséget.És szerintetek mondjuk egy angol film közben szótárazzak vagy elég csak,ha hallgatom,vagy honnan tanuljak szavakat?

Minden válaszért előre köszi! :)

2015. jún. 29. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Drohár Péter: Kis angol nyelvtan

[link]

2015. jún. 29. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szintén a dohár féle kis angol nyelvtant ajánlanám.

Viszont jó tanács, ha beírod google-be akkor kifogja dobni pdf-ben, azt ne töltsd le mert az valamiért hibás, de a könyv tényleg jó.

2015. jún. 29. 20:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,akkor be is ruházok egy ilyenre. :D Ment a zöld kéz! :) De ebbe magyarul is le van írva,igaz?
2015. jún. 29. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
2015. jún. 29. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen magyarul van az egész, szépen végig megy mindenen és minden résznél remek példamondatok vannak.

Szótanulás pedig kinek mi jön be. Sokan a szókártyákra esküsznek, nekem pl nem jön be. Én részemről filmeket-sorozatokat nézek angolul, de ez inkább csak magának a nyelv szokásához jó számomra, úgy értem hogy először nem azért nem értettem hogy mit beszélnek mert a szavak jelentését nem tudtam hanem egyszerűen a szavakat nem értettem hogy miket mond. Most már azért kezdem kihallani.

Viszont én pl elkezdtem egy könyvet olvasni angolul és azt szótárazom, fordítgatom ez sokat segít, sok szó megmarad. Illetve naponta duolingozok, nekem az is nagyon tetszik.

2015. jún. 30. 07:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Németh Katalin: Angol nyelvtan c. könyve is nagyon jó.
2015. jún. 30. 12:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,ment a zöld kéz! :)
2015. jún. 30. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:
2015. jún. 30. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!