Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Telc B2 vizsgán nektek milyen...

Telc B2 vizsgán nektek milyen témák voltak?

Figyelt kérdés
Németre megyek nemsokára, és hallottam, hogy volt állatkísérletes téma is. Erről hirtelen nem is tudom, mit mondhatnék...
2015. okt. 28. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem pont az volt. .d Egy A!-es lapnyi szöveget kaptunk, ezt azon a 20 perc felkészülésen is kézhez kapod, elolvashatod, írhatsz belőle mondatokat. Aki kezdi a szóbelinél, akkor ő foglal állást az egyiken, te pedig a másikon. Olvashatsz nyugodtan a szövegből is, nem kell fejből, de a lényeg, hogy azért magad is költs hozzá egy kicsit, ne a konkrét mondatot olvasd fel. Ennyi, nekem sikerült. :)
2015. nov. 2. 20:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, és gratulálok!:))
2015. nov. 3. 09:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy van, ahogy az első írja. Kapsz lapot rajta egy cikkel (az enyém a globális felmelegedéssel foglalkozott), 20 perc van arra, hogy elolvasd és készíts egy rövid vázlatot a témához. Tipp, ne komplett mondatokat írj, mert nem szeretik, ha sokat nézed a papírodat. Meg ha a párod elakad, ne rizsázz bele a kínos csendbe, mert lepontoznak. Inkább egy mondj egy rövid mondatot a témáról és kérdezz rá konkrétan, hogy neki mi a véleménye, ezt értékelik.
2015. nov. 7. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2015. nov. 7. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!