Telc B2 vizsgán nektek milyen témák voltak?
Figyelt kérdés
Németre megyek nemsokára, és hallottam, hogy volt állatkísérletes téma is. Erről hirtelen nem is tudom, mit mondhatnék...2015. okt. 28. 14:39
1/4 anonim válasza:
Nekem pont az volt. .d Egy A!-es lapnyi szöveget kaptunk, ezt azon a 20 perc felkészülésen is kézhez kapod, elolvashatod, írhatsz belőle mondatokat. Aki kezdi a szóbelinél, akkor ő foglal állást az egyiken, te pedig a másikon. Olvashatsz nyugodtan a szövegből is, nem kell fejből, de a lényeg, hogy azért magad is költs hozzá egy kicsit, ne a konkrét mondatot olvasd fel. Ennyi, nekem sikerült. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, és gratulálok!:))
2015. nov. 3. 09:36
3/4 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az első írja. Kapsz lapot rajta egy cikkel (az enyém a globális felmelegedéssel foglalkozott), 20 perc van arra, hogy elolvasd és készíts egy rövid vázlatot a témához. Tipp, ne komplett mondatokat írj, mert nem szeretik, ha sokat nézed a papírodat. Meg ha a párod elakad, ne rizsázz bele a kínos csendbe, mert lepontoznak. Inkább egy mondj egy rövid mondatot a témáról és kérdezz rá konkrétan, hogy neki mi a véleménye, ezt értékelik.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2015. nov. 7. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!