Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Francia TELC nyelvvizsga...

Francia TELC nyelvvizsga középfok, bármilyen tapasztalat érdekelne, főleg a szóbelivel kapcsolatban. Tényleg azok a prezentáció témák, amik meg vannak előre adva (a mintafeladatban)? Hány ilyen prezentáció témát szoktak adni a vizsgán?

Figyelt kérdés
Levélírásnál milyen feladatok voltak? Szóbeli mennyire nehéz? Egész idő alatt nem lehet szótárt használni? BÁRMILYEN infó nagy segítség lenne! Köszönöm!

2013. júl. 10. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Én öt éve voltam ott, a szóbeli tényleg nagyon könnyű, az írásbelihez képest is. Mivel a névsor végén voltam, hárman voltunk, és alig kellett egyedül összefüggően beszélnem, 97% lett.
2013. júl. 10. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezen a nyelvvizsgán a vizsgázók egymással szóbeliznek, a vizsgabiztos csak figyel. Lehet egymásnak segíteni is. Aki tanulóm volt telc-ezni, azt mondta, ezek a témák voltak.

De ha rákeresel a telc honlapjára, ott minden le van írva.

2013. júl. 30. 02:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Na de ez az, hogy a francia leírásban más volt, a magyar leírásban is más volt és telefonon meg azt sem tudták hogy néz ki a szóbeli. :S De már azóta meg lett szerencsére a szóbelim! :)
2013. aug. 14. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :D
2013. aug. 15. 06:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
2013. szept. 19. 23:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Az írásbeli mennyire volt nehéz? Mik a tapasztalataid? Hogy készült a fogalmazás részre?
2013. dec. 28. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!