Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Arab vagy orosz nyelvet...

Arab vagy orosz nyelvet megéri tanulni?

Figyelt kérdés

most elkezdeném és mondjuk egy felsőfokra eljutnék pár évet alatt, hasznát venném aztán?

tudom itt sincsenek jósok, csak sajnos én sem nagyon látok bele, hogy egy idegen nyelvet beszélő ember milyen munkakörökben tud elhelyezni így alapból

(arab, orosz és még a svéd nyelv is amelyet motiváltan, kitartóan tudnék tanulni, természetesen csak egyet egyszerre)

köszi előre a választ

2015. okt. 8. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
orosz
2015. okt. 8. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindhárommal jól jársz, válaszd azt, amelyik a legjobban beleillik a karrierterveidbe.
2015. okt. 8. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy az oroszt ajánlják. Én azt látom, hogy ők nemzetközi szinten eléggé maguk alatt vágják a fát...
2015. okt. 8. 13:26
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! :)

2#-es válaszoló én is hiszek abban, hogy mindhárom hasznos lehet, persze ahhoz elég jól kell beszélni bármelyik is legyen az :)

2015. okt. 8. 15:24
 5/5 anonim válasza:

3-as Svédek meg a menekült imádattal nem vágják maguk alatt a fát...maradjunk abban, hogy oroszok inkább kiállnak magukért és nem nagyon tudják kipusztítani az idők során.

Arab...sokféle arab van, míg az orosz viszonylag homogén, igaz van ukrán, fehérorosz nyelv is.

Sok más szláv nyelvet is hallás alapján sejteni tudsz.

Azt is érdemes nézni, hogy milyen kultúrával tudsz azonosulni és orosz az azért európai.

Én kínai orosz közt próbáltam dönteni német és angol után, de úgy érzem, hogy írását feladnám. Általában kínai nem értékeli, ha nyelvüket beszéled(akkor is furcsa fekete bárány vagy), itthon meg ha kell is a nyelv, inkább igazi kínai bevándorlót alkalmaznak. Szóval fehér bőrömmel inkább oroszt ajánlom.

Svéd jó, ha kimész oda.

2015. okt. 11. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!