Ha minden nap van lehetőségem gyakorolni az orosz nyelvet anyanyelvi emberrel, az mennyit javít a tudásomon? Arra is lenne lehetőségem hogy anyanyelvi szinten megtanuljam?
Mennyit javít például napi egy óra beszélgetés?(Ezt nem lehet így kiszámolni,de egy körülbelüli véleménnyel elégedett lennék)
És,mondjuk napi 3 óra pl. 3 héten keresztül ,utána meg mondjuk minden nap 1 óra?
Emellé ha szükséges,néznék filmeket is,vagy olvasnék oroszul meg persze tanulnék szavakat.
Most valahol alapfok és középfok között vagyok.
A beszélgetés sokat fog javítani a kiejtéseden pl. De az egyénfüggő, hogy kinek mennyi elég. Én több mint 20 éve tettem vizsgát, nem igen volt lehetőségem élesben gyakorolni a nyelvet. De a mi időnkben még más volt. Kezdve az általános iskolában, majd középsuli. Közel nyolc évet tanultam, és mellé sok magánóra. Meg a kötelező levelezés Ludmillával :D
Amivel akkoriban nem számoltam az a kiejtés. És ez bizony hallatszik is a beszédemen, olyan igazi magyaros :D
Ez van.
Ni den percet hasznalj ki egy anyanyelvu ember beszelgetesevel.
"Anyanyelvi szint", mint utolso irta, ketseges. As orszagban szuletett Sok embereknek is korlatozott a szokincsuk, akarcsak magyarban. Eletmodtol es szuksegtol fugg. Ha mar folyekonyan megtanulsz, az is nagyon jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!