Franciások, ismertek olyan francia oldalakat, ahol szintenként vannak hírek csoportosítva?
Ha angolból több ilyen oldal létezik, akkor franciául is talán van pár ilyen oldal.
Azért olvasnék cikkeket, mert sokkal jobb szövegkörnyezetből tanulni nem önálló szavakat, hanem komplett kifejezéseket.
A1-es szinten vagyok egyébként, de nem akadály, ha magasabb szinten van az adott szöveg, sőt inkább motivál.
Merci beaucoup d'avance.
Látom, kiemelted a kérdést, gondolom, fontos lehet.
Ilyen oldalakat nem ismerek, de az lenne a legegyszerűbb, ha nem törődnél a nívóval, hanem elkezdenéd a neten található könyebb (néha ócska és számomra nevetséges tartalmú, de könnyű nyelvezetű magazinokat olvasni.
Hoppá!
Éppen azt kerestem, hogy mit tudnék Neked javasolni, mikor rábukkantam erre:
Valami ilyesmit keresel, nem?
Kedves Julianna!
Köszönöm a linkeket, nagyon hasznos olvasnivalókat találtam. Egyébként én vagyok az,aki nyáron is segítséget kért az egyik francia online kurzus mondataihoz. Azóta elvégeztem a kurzust, 80%-os teljesítménnyel. :-))
Ezáltal betekintést nyerhettem a fr igeidőkbe, a függő beszédbe és a kötőmódba is.( Oh, mon dieu!!!)
Könyvből is tanulok, de azt vettem észre, hogy óriási élmény számomra, ha már kiértek mondatokat egy magasabb szintű összefüggő szövegből, ezért is tettem fel a fenti kérdést.
Ha esetleg tudsz még bármilyen fr online teszteket, örülnék neki. Már kerestem ilyeneket magyarul, de francia kulcsszavakkal több találatot kiad a google. Mellesleg szeretem magát a nyelvtant, hiszen angol nyelvtanár vagyok.
Merci beaucoup pour ton aide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!