Klara0815 kérdése:
Volt valaki szeptember 12-én Origo középfokú angol írásbelin? Érdekelne, hogy a fordítás és a szövegértés felsdatai hogy sikerültek? Esetleg emlékszik a válaszokra a szövegértésnél?
Figyelt kérdés
2015. szept. 14. 20:11
12/14 A kérdező kommentje:
Szia!
Nekem sem....
Totálisan más lett, mint számítottam. A fordítást gyengének éreztem 80 %-os lett, a szövegértést jónak, hozzáteszem az az erősségem, az most 14 pontos lett, legutóbb volt, hogy meg se válaszoltam 2 kérdést, és mégis 19 pontom lett. Jónak éreztem....
A levelet is, amire 9 pontot kaptam, legutóbb 12-t pedig szerintem az gyengébb volt. Totálisan más pontokat kaptam , mint számítottam és azt sem értem, hogy hopgy ronthattam így el a szövegértést. A teszt nekem is gyenge lett, de azt tudtam....
No novemberben folyt.köv....
2015. szept. 29. 08:11
13/14 A kérdező kommentje:
Milyen pontokat kaptál? Reális ahhoz képest ahogy érzeted? Én megnézem a dolgozatom, mert érdekel mit rontottam el...
2015. szept. 29. 08:13
14/14 anonim válasza:
Sajnálom! :( ezek szerint egy cipőben járunk!a tesztem 6 pontos, jobbra számítottam olyan 8-10 körülire!a fordításom 10 pontos lett, de ott volt olyan mondat amit kihagytam, a levelem 12 pontos lett- minimum 14-15-re számítottam mert szinte 1 in 1 ugyan azt írtam mint tanárommal hasonló témájú levélben! és nagyon figyeltem nyelvtanra meg mindenre!nem értem miért húzták le ennyire!a teszted hány pontos lett?szövegértésnél meg valóban elnéztem a kérdést azt az elsőt szóval olyan 15 pontra számítottam!szóval én úgy éreztem éppen át fogok csúszni! hát én nem nézem meg a dogám!valszeg. BME lesz belőle vagy ECL! én már sokszor voltam írásbelin és könnyű feladatsorral még nem igen találkoztam, amúgy is ez a teszt meg fordítás kiszúrás!szerintem kb. olyan elven működő dolog ez mint a jogosítvány! meg van a napi kvóta, akit meg kell buktatani, hogy menjen a business! :/ azért érdekel mit látsz, tapasztalsz a doganézéssel kapcsolatban!írj majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!