Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nagyon gyenge vagyok angolból...

Nagyon gyenge vagyok angolból mit tegyek, hogy jobban menjen?

Figyelt kérdés
A nyelvtani részénél a legnagyobb nehézséget azt jelenti nálam, hogy megmondjam hogy a mondat az egyszerű vagy folyamatos jelen/múlt/jövő, nem tudom fel ismerni a különbséget a másik baj pedig a szavak tanulásával van, nálam az nem megy, hogy bemagolok a szótárakból szavakat. Mit csináljak, hogy jobban menjen?

2015. szept. 1. 19:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Tanulj
2015. szept. 1. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Van egy csomó jó nyelvtant magyarázó oldal, így linkelek: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelvt..

Ha konkrét mondattal konkrét kérdésed van, akkor tedd fel ide. Szavakat filmekből, youtube videókból, kedvenc számokból lehet tanulni, illetve ha szeretsz olvasni, könnyített olvasmányokból. Az ismétlés rögzíti őket.

2015. szept. 1. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!