Látjátok értelmét ANGOL után a SPANYOL nyelv felvételének? Vagy inkább mást kellene választani?
Figyelt kérdés
Alapvetően tetszik a nyelv. A spanyol mellett a német, a francia és olasz nyelvek választhatóak.2015. aug. 23. 20:43
1/5 anonim válasza:
2 lehetőséged van, vagy azt választod, amelyik a legjobban tetszik vagy azt, amelyik a szakmádhoz kell (ha már tudod, h mi szeretnél lenni). Ha csak általánosságban vesszük a hasznosságot, akkor szerintem ez a sorrend: német, francia, spanyol, olasz. De ha neked nagyon nem tetszik a német vagy a francia, felesleges azt választani, mert akkor csak szenvedni fogsz vele. Saját tapasztalat, nálunk csak 2 nyelvet tanítottak, nem volt választási lehetőség. Szerintem azt vedd fel, amelyik szimpatikus, tul. képp. az iskola elvégzése után is bármikor tanulhatsz még nyelvet. Vannak tanfolyamok vagy akár neten, ingyen.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, zöld mancs ment.
A FRANCIA lenne a leghasznosabb szerintem is, de a SPANYOL tetszene leginkább. Nehéz ügy. :)
2015. aug. 24. 21:21
3/5 anonim válasza:
Nem ismersz vkiket, akik spanyolra vagy franciára járnak? Megkérdezhetnéd tőlük, h milyen az oktatás színvonala. Az se mindegy, h milyen a tanár. Hányan tudnak pl. nyelvvizsgázni a suli végére.
4/5 anonim válasza:
De akár azt is figyelembe veheted, h melyik nyelven van több könyv, film, zene vagy bármi, ami érdekel. Írj egy listát és amelyikhez több pozitív dolgot tudsz írni, az nyer. :D Jobbat nem tudok kitalálni. Annyi még, h a spanyol könnyebb.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a javaslatokat, mancs ment. :)
A FRANCIA győzött, mert ha sikerül egy stabil tudásra szert tennem, akkor Európában hatékonyabban tudnám felhasználni, mint a spanyolt.
2015. aug. 24. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!