Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
BME-n gépésznek tanulok, a későbbi időszakra gondolva el kezdtem tanulni az angol mellé második nyelvként a németet. Nem tanultam még, de két hónap után magántanárral se megy semmi. Egyszerűen nem tudom észben tartani a szavak névelőit s többesszámait. Fontos lenne, valami segítség ezzel kapcsolatosan... Konkrétan itthon, hiába van egy jónak számító végzettségem, mellette mennek a tárgyak is kérik mindenhol a németet középfokú szinten.
Mit tanácsoltok?
2015. aug. 12. 16:01
1/5 A kérdező kommentje:
* Félreérthetően írtam. Nem tanultam eddig a nyelvet, most kezdtem tanárral, de semmi fejlődés...
2015. aug. 12. 16:02
2/5 anonim válasza:
Névelők nehezek németben, aztán jön még a sok den dem die, stb. Én sokáig tanultam németet, de ez mindig nehezen ment. Leülsz és beseggeled vagy megpróbálod érzéssel megoldani.
Nézzél minél több német szinkronos filmet. Ez nagyon sokat számít.
3/5 A kérdező kommentje:
Magolni sosem tudtam, nagyon rövid időre maradnak meg nálam úgy a dolgok. Érzésem meg abszolút nulla van.
2015. aug. 12. 16:33
4/5 anonim válasza:
keress másik nyelvtanárt, ennek a módszere nem megfelelő!
5/5 A kérdező kommentje:
Nem adom fel, mert még alig töltöttem időt vele. Egy biztos, valami új módszert kell követnem. Régebb az iskolai angollal is sok problémám volt...
2015. aug. 12. 22:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!