25 évesen késő továbbtanulásról gondolkozni?
Milyen szakra akarsz menni? Azért nem mindegy.
18 évesen belefér egy totál értelmetlen szak elvégzése, 25 évesen azért kár lenne még 3-4 évet kidobni. Jó választás esetén amúgy szinte sosem késő.
Én 22 éves vagyok ( a mai napon töltöttem be )
És most kezdem komolyan venni az életet,most kezdtem bele egy vadiúj nyelvbe,szóval minimum 1 év mire középfokúzok belőle,aztán utána kezdek el egyetemre készülni.
Szóval kb 25 évesen megyek egyetemre énis. Nem is sietem el a dolgot,mert minek ? A mai világ arról szól,hogy tanulj életed végéig,állj emg több lábon,és beszélj minnél több nyelvet. Szóval sztem sosem késő elkedzdeni semmit sem! Sok sikert hozzá!
Sosem késő semmi!
Azért mert az a menő, hogy az 5 éves gyerek imbolyog a pónin, vagy fuldoklik egy kis medencében, vagy gügyörészik idegen nyelven miközben a szülők egy halom pénzt kifizetnek, az még nem jelenti az, hogy az a jó.
Te tudod, hogy mit akarsz, és kész.
"Nekem inkább az a kérdés motoszkál a fejemben, hogy majd 30 évesen idős vagyok-e kimenni külföldre?"
Mi az, hogy 30 évesen idős?
Miért? Külföldön 30 évesen idős az ember, 35 évesen, meg már aggastyán? :)
Én idén decemberben leszek 35 és leghamarabb jövőre tudok csak kimenni külföldre, mert még csiszolnom kell a németemen. És nem fordult meg a fejemben, hogy idős lennék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!