A magyaron kívül még milyen nyelven szoktál gondolkozni?
Figyelt kérdés
Ha van más is.Csak kíváncsi vagyok.Én főleg angolul meg oroszul.2012. szept. 7. 18:53
1/7 anonim válasza:
Szinte csak magyarul. Legfeljebb akkor angolul, ha elképzelem, hogy mással beszélgeteg adott nyelven.
2/7 anonim válasza:
Angol és német még, mivel ezeket beszélem még. (Na a németet már nem annyira, csak végszükség esetén.)
De bármilyenre rá lehet állni.
3/7 anonim válasza:
Angolul magamba káromkodok.:D De néha azért elmélázni is szoktam angolul.:)
4/7 anonim válasza:
Néha angolul. Egy idő után jól rá tudom tenni magam, és akkor nagyon gördülékenyen megy a gondolkodás ezen a nyelven is, ezt szeretem :)
5/7 anonim válasza:
Angolul, németül, franciául, olaszul. Amikor tanultam latinul, latinul is tudtam gondolkodni, de az már erősen a múlté, szinte semmire nem emlékszem belőle.
6/7 anonim válasza:
angolul és spanyolul. de nem megy csak úgy ösztönből, mint magyarul, ilyenkor koncentrálnom kell.:P de szerintem nagyon hasznos.
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem mindig ösztönös :D
2012. szept. 8. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!