Lassan elkéne kezdeni gondolkozni hogy mi legyek, a tantárgyak közül melyiket tanuljam jobban, stb?
Figyelt kérdés
Irodai munkákat mondjatok vagyis olyanokat amihez nem kell nagyobb fizikai munka(könyvelő,titkár,banki dolgozó).2015. júl. 19. 19:27
1/5 anonim válasza:
Milyen tantárgyak mennek jól? Milyen tantárgyakat szeretsz? Mi az a dolog ami sulin kívül érdekel? Amivel szívesen foglalkozol szabadidődben, de valamilyen hasznosítható tevékenység? Ezekre a kérdésekre ha válaszolsz magadnak, akkor már előrébb vagy, ha ide kiírod akkor pedig lehet, hogy segít valaki, abból viszont nem érdemes kiindulni szerintem, hogy milyen ülőmunkák vannak.
2/5 A kérdező kommentje:
A fizikán kívül minden tantárgy jól megy,szeretem a matekot,biológiát,nyelvtant,rajzot. Amit szívesen csinálok,hát szeretek rendezkedni(részletesen),rajzolni/festeni.
2015. júl. 19. 20:24
3/5 A kérdező kommentje:
A részletes rendezkedést úgy értem,hogy ha pl.van egy meglepi szülinapi buli akkor azt részletesen megremdezem,hogy minden a lehető legjobban legyen.
2015. júl. 19. 20:33
5/5 anonim válasza:
Az előző kommentet nem tudom mire vélni, minden esetre ő a hülye.
Ha megy a matek és szeretsz dolgokat tervezni, akkor pl. valami mérnöki munka szóba jöhet, építészet pl. az valahol a művészet és a matek ( meg a fizika keveréke), biosszal is nagyon sok irányba lehet menni, nem is sorolom, azon is elgondolkodhatsz, hogy tudnál-e a festészettel mint munka foglalkozni. És még egy ötlet a rendezvényszervező ha szeretsz ilyen dolgokat szervezni. Igazából neked kell rájönnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!