Milyen szak, tantárgyak kellenek ahhoz, hogy elérjem a célom?
Figyelt kérdés
Ne gonoszkodjon senki sem, de mint a tv-ben is láthatóak a Miami vagy a CSI helyszínelőkben vannak a laboratóriumok és az ott végzett munkák engem nagyon érdekelnek. Szeretnék a jövőben ilyennel foglalkozni. Kémia, biológia jól megy nekem és a biológia főként érdekel. Valami ilyennel szeretnék foglalkozni amihez biológia szükséges, ill. kémia. Esetleg valaki tudna olyan információval szolgálni, miként és hogyan érhetem el a célom? Az nem akadály,hogy ha külföldre kellene mennem tanulni, minden lehetőséget figyelembe veszek, de kell valami amin elindulhatok. Valaki esetleg?
Előre köszönöm a válaszokat.
2015. júl. 11. 12:38
1/4 anonim válasza:
A lényeg a kombinációs képesség,de ezt tanulni nem nagyon lehet ez adottság .De amit tanulhatsz az a antropológia,szociológia,pszichológia lesz belőled egy törvényszéki orvosszakértő alanyok adottak ott már hasznos tudásodat kamatoztathatod .
2/4 anonim válasza:
Műszaki Egyetem Vegyészmérnöki kar. Ezt végezd el.
3/4 anonim válasza:
Ovis koromban én is Terminátor szerettem volna lenni, aztán felnőttem.
4/4 A kérdező kommentje:
Első kettőnek köszönöm a hasznos infót.
Az utolsónak csak annyi, hogy gyerek vagy te még most is. :)
2015. júl. 20. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!