Erdemes orosz (ruszki) nyelvet tanulni?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni h mennyire éri meg oroszt tanulni.
Tudok más szláv nyelveken beszélni igy bizonyára könnyebb is lesz ...de megéri megtanulni ?
2015. júl. 23. 11:58
1/6 anonim válasza:
Ha csak nem találsz helyet, ahol célirányosan keresnek ilyet, akkor nem sok értelme van.
2/6 anonim válasza:
A XXI. század vezető (szuper)hatalmai, sorrendben:
USA
Kína
Oroszország
Szerinted?
3/6 anonim válasza:
Bármilyen nyelven érdemes tanulni. Oroszul meg plána. Én tanultam és nem nehéz.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi szépen :)
2015. júl. 23. 17:44
5/6 anonim válasza:
Európában az angol-német-francia szentháromság uralkodik, de a térségben az orosz és az olasz is hasznos.
6/6 anonim válasza:
pragmatikus szempontból akkor éri meg, ha van posztszovjet térségben valami terved, máshol nem nagyon használják közvetítő nyelvnek. én tanultam évekig, most kihagytam egy évet, de nem kezdeném újra. nem sok hasznát vettem, az én szakmám nem is igazán keresett abban a térségben, ha lesz időm inkább majd neki esek a spanyolnak.
amúgy minden nyelvet "megéri" tanulni, lehet még egyszer hasznát veszed, meg persze gazdagodsz tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!