Az Euro B2-es német nyelvvizsgán mennyire komoly a szóbeli?
Én angolon voltam májusban,de szerintem a német sem másmilyen.
Van egy vizsgáztató,ő vezeti a szóbelit(mondja,hogy te vagy ő kezdd,ill. a feladatot mondja) , ő nem értékel,amennyire én tudom.Hátul meg ül egy másik ember,az pontozza folyamatosan a vizsgázókat,de vele nincs ˝kapcsolatod˝ .Hogy neked mennyire szimpatikusak,az emberfüggő.Alapvetően úgy beszélsz,ahogy akarsz,lehetsz oldottabb.Azt pontozzák,hogy mennyire választékosan és összefüggően(logikailag) tudsz beszélni.Betolhatsz szlengeket is szerintem,de azért ne azzal nyomd tele,hacsak nem valami ismert kifejezés :D
A szóbeliken törekednek a barátságos légkörre.
(első)
Szia! hát ez is vizsgáztató függő.
Nálunk a vizsgáztató egy szimpatikus hölgy volt, néha mosolygott. Nagyon izgultam, és a vizsgapartnerem is, de valamennyire oldotta a feszültséget, hogy nekünk kedvesnek tűnt a nő.
A vizsgabiztos hátrébb ült tőlünk, néha-néha ránk nézett, hát ő eléggé szigorú fejet vágott végig. Ő írta a pontjainkat.
Ja és az egész szóbelit hangrögzítőre vették
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!