Koryca kérdése:
Az origónál az oldalukon található szóbeli tételeket is külön kérdezik?
Figyelt kérdés
Középfokú nyelvvizsga előtt állok, és valószínűleg az origót fogom választani. Láttam a korábbi hozzászólásoknál, hogy 3 részből ( kötetlen beszélgetés, kép leírás, szituáció) + a magnóhallgatásból áll a szóbeli. De láttam, hogy van az origónak 15 szóbeli tétel listája is. Azt mikor, miként kérdezik?2015. júl. 15. 10:57
1/5 anonim válasza:
Azokhoz jo ha hozza tudsz szólni. De szerintem legjobban a kepleirashoz tartozhat.. olyasmi, mint az érettségin.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor jól értem, hogy nem rakják ki eléd külön a 15 tételt, hanem azt kell a képleírásnál a mondanivalódba beleépíteni? Bocsi, csak nekem még nem kellett az érettségin nyelvből is vizsgázni. :)
2015. júl. 15. 13:03
3/5 anonim válasza:
Nem:) valami olyasmi van, húzol két képet és kivalasztod azt, amelyikről többet tudsz beszélni. En is most fogok menni, nem akarok hülyeséget mondani, én így tudom, sokat olvastam már róla.
4/5 anonim válasza:
Vagyis a nemet arra ertem, hogy nem teszik ki eled a teteleket:D bocsi
5/5 A kérdező kommentje:
Oké! :) Köszi szépen a segítséget! Sok sikert Neked is! :)
2015. júl. 16. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!