Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az origónál az oldalukon...

Koryca kérdése:

Az origónál az oldalukon található szóbeli tételeket is külön kérdezik?

Figyelt kérdés
Középfokú nyelvvizsga előtt állok, és valószínűleg az origót fogom választani. Láttam a korábbi hozzászólásoknál, hogy 3 részből ( kötetlen beszélgetés, kép leírás, szituáció) + a magnóhallgatásból áll a szóbeli. De láttam, hogy van az origónak 15 szóbeli tétel listája is. Azt mikor, miként kérdezik?
2015. júl. 15. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Azokhoz jo ha hozza tudsz szólni. De szerintem legjobban a kepleirashoz tartozhat.. olyasmi, mint az érettségin.
2015. júl. 15. 11:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor jól értem, hogy nem rakják ki eléd külön a 15 tételt, hanem azt kell a képleírásnál a mondanivalódba beleépíteni? Bocsi, csak nekem még nem kellett az érettségin nyelvből is vizsgázni. :)
2015. júl. 15. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem:) valami olyasmi van, húzol két képet és kivalasztod azt, amelyikről többet tudsz beszélni. En is most fogok menni, nem akarok hülyeséget mondani, én így tudom, sokat olvastam már róla.
2015. júl. 15. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagyis a nemet arra ertem, hogy nem teszik ki eled a teteleket:D bocsi
2015. júl. 15. 15:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké! :) Köszi szépen a segítséget! Sok sikert Neked is! :)
2015. júl. 16. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!