Mr.okos kérdése:
Milyen angolnyelvű könyvet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nyár végén szeretnék nyelvvizsgázni(Középfokú), és a nyáron szeretnék minnél többet olvasni angolul. Milyen angol nyelvű könyvet tudtok ajánlani ami jól felkészítene a középszintre? (természetesen teszteket is oldok meg, de sokan mondták nekem, hogy olvassak sokat angolul.)2015. júl. 10. 21:28
1/4 anonim válasza:
3/4 Gyémántlány válasza:
Ifjúsági regényekkel jól lehet gyakorolni. Ezeknek könnyű a nyelvezete még angolon belül is.
Harry Potter például, vagy The Hunger Games?
Szerintem kezdj bele valamibe, aminek tetszik a története, esetleg magyarul szeretted, és így még ha szótáraznod is kell néha, élvezni fogod magát a sztorit :)
4/4 anonim válasza:
a harry pottert nem ajánlom, ugyanis tele van olyan, az írónő által kitalált szavakkal, amik magyarul se használatosak... szerintem a középfokú vizsgán nem fog a durrfarkú szurcsók vagy ilyesmi szerepelni, szóval hagyd. magyarul is nehéz olvasmány a hp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!