Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen angolnyelvű könyvet...

Mr.okos kérdése:

Milyen angolnyelvű könyvet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nyár végén szeretnék nyelvvizsgázni(Középfokú), és a nyáron szeretnék minnél többet olvasni angolul. Milyen angol nyelvű könyvet tudtok ajánlani ami jól felkészítene a középszintre? (természetesen teszteket is oldok meg, de sokan mondták nekem, hogy olvassak sokat angolul.)

2015. júl. 10. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Kurt Vonnegut

[link]

Steven King

[link]

Ezek nagyon könnyű élvezhető nyelven írnak.

2015. júl. 10. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Whom the bell rings
2015. júl. 10. 21:33
 3/4 Gyémántlány ***** válasza:

Ifjúsági regényekkel jól lehet gyakorolni. Ezeknek könnyű a nyelvezete még angolon belül is.

Harry Potter például, vagy The Hunger Games?

Szerintem kezdj bele valamibe, aminek tetszik a története, esetleg magyarul szeretted, és így még ha szótáraznod is kell néha, élvezni fogod magát a sztorit :)

2015. júl. 11. 14:40
 4/4 anonim válasza:
a harry pottert nem ajánlom, ugyanis tele van olyan, az írónő által kitalált szavakkal, amik magyarul se használatosak... szerintem a középfokú vizsgán nem fog a durrfarkú szurcsók vagy ilyesmi szerepelni, szóval hagyd. magyarul is nehéz olvasmány a hp.
2015. júl. 11. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!