Milyen tankönyvet ajánlotok Német tanuláshoz egyedül?
Figyelt kérdés
Németül szeretnék tanulni egyedül, ehhez kérnék tanácsokat. Több tankönyvet is nézegettem, pl ASSiMiL, PONS, Lazán németül stb, de nem tudom melyik a legjobb. Mik a vélemények ezekről? Jelenleg Duolingo-val tanulgatom a nyelvet, ami nagyon jó, de úgy érzem önmagában nem elég. Angolul elég jól beszélek (van egy középfokúm), tehát akár angol nyelvű anyagokat is küldhettek :) A válaszokat előre is köszönöm :)2015. máj. 5. 13:29
1/4 anonim válasza:
Ha már tudod az alapokat akkor a Sprich einfach B2-t ajánlom,Kulcsár Péternek vannak nagyon jó könyvei. Meg vannak ilyen szókártyái is amik nagyon hasznosak ha a szókincset tanulod. Esetleg még a Studio D sorozatot is tudom ajánlani mert az van minden szintre már A1-től,csak azt nem tudom mennyire tudod egyedü tanulni mert mi suliba vettük de nem hiszem hogy probléma lenne és mindegyik része fennt van a neten is:)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Teljesen nulláról indulok, úgyhogy azt hiszem az Assimil-t választom.
2015. máj. 9. 00:06
4/4 anonim válasza:
Babári Ernő könyve
Egyszerűen németül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!