Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szlovén nyelvű levelet kaptam,...

Szlovén nyelvű levelet kaptam, help?

Figyelt kérdés

Szlovéniába készülünk borkóstolóra és angolul kértem ajánlatokat. Az egyik nagyon ügyes borászat (fogalmam sincs, hogy miért) szlovénül válaszolt. Google fordítóba betoltam, de néhány adat eléggé értelmetlenül jött ki magyarul.

Esetleg tud segíteni valaki röviden összegezni egy 4-5 mondatos szlovén levelet, hogy mégis mit írtak nekem...?

Előre is nagyon köszönöm!

2015. júl. 15. 14:17
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

"Lep pozdrav!

Imamo še proste 4 sobe, v kateri lahko prespi 8 oseb. Prav tako vam lahko uredimo degustacijo.

žal vam degustacije ne moremo narediti v Madžarščini, lahko pa v nemškem jeziku.

C>ena nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi po osebi je 28 in polpenziona 35€. Cena degustacije pa 1 e po osebi po vzorcu vina!

V primeru da se odločite za nas mi to prosim sporočite da vam rezerviramo sobe."

2015. júl. 15. 14:18
 2/11 A kérdező kommentje:

Főleg ebbe a mondatba tört bele a Google bicskája:

"Cena degustacije pa 1 e po osebi po vzorcu vina! "

2015. júl. 15. 14:19
 3/11 MonikaJanka válasza:
Jó napot, tudom szlovénül és megfordíthatok önnek, meddig kell ezt?
2015. júl. 15. 14:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem határidős, csak nem teljesen értem, hogy mit válaszolt a borász. Főleg a második kommentben kiemelt mondatot.
2015. júl. 15. 14:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Monikajanka, nagyszeru, csak eppen magyarul nem tudsz:)). Jo vicc!
2015. júl. 15. 17:40
 6/11 MonikaJanka válasza:
Kérem, várjon, még ma ezt lesz.
2015. júl. 15. 20:56
 7/11 MonikaJanka válasza:

"Szép üdvözlet!

Megvan még 4 szabad szoba, amelyben aludhat 8 személy. Csinálhatunk a degusztációt is, sajnos nem lehet ezt magyarul, de lehet németül. Egy éjszaká két ágyos szobában reggelivel egy személyért mennyibe kerül 28 euró, félpanzió mennyibe kerül 35 euró. (Cena degustacije pa 1 e po osebi po vzorcu vina! - sajnos, nem értem).

Abban az esetben, ha dönt nekünk, kérünk írjon, hogy fogláljunk szobák."

(bocsánat a magyar nem anyanyelvem)

2015. júl. 15. 21:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, eddig a Google fordítóval is eljutottam.
2015. júl. 15. 21:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Haha, suliszunet van , unatkoznak a tinik.

Deguszticio - zabalas, ugye hogy lehet magyarul.

2015. júl. 15. 22:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha az ominózus mondattal tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném.
2015. júl. 16. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!