Miért nem tudok szinte semmit?
Általános iskola 2 éve óta tanulok angolt, végig 5-ös félév/évvége mégsem tudok néhány szó kivételével semmit. Órán még megy, de aztán semmi sem marad. Hiába tanulok itthon, ha nincs egy részletes pontos magyarázat. Így mire a szavak jelentését, a nyelvtant és a kiejtést is kisilabizálom teljesen elmegy a kedvem ettől az egésztől. Menni fog egyáltalán?
13/L
Ha mar Android, akkor arra tudok en is ajanlani egy nagyon jo programot. A neve: Tanulj angolul duolingo -val
Probald ki! Szerintem nem fogod megbanni :D
Szerintem simán menni fog. Még csak 13 vagy, előtted a középiskola, véleményem szerint ott alaposabb tudást fognak adni. (Ismétlem, véleményem és tapasztalatom szerint.)
Könyvesboltokban vannak idegen nyelvű könyvek. Azokra gondolok, amik híres könyveket rövidítenek le. Különböző szintek vannak, így ki tudod választani a neked megfelelőt. Szerintem jó lenne olvasgatni ilyeneket, meg nézzél angol sorozatokat / filmeket magyar felirattal, vagy ha már jobban megy, angol felirattal. Főleg a sorozatoknak is elég egyszerű nyelvezetük szokott lenni.
Amúgy megértem a problémádat, én így vagyok a német nyelvvel. Mondjuk hozzáteszem, hogy sokáig instabil tanárom volt akit végül el is tanácsoltak.
#3 Ezt az alkalmazást nagyon bírom. :D
#4 Köszi a bátorítást. :)
Dehogy haragszom meg :)
Erre én is gondoltam. A többi tantárgy többé-kevésbé megy. Órán ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!