Az ECL nyelvvizsga eredményei kb. hány órától érhetőek el az eredményközlés napján?
Figyelt kérdés
Egyébként volt valaki angol C1-en június 12-én? Mit éreztek,hogy sikerült?2015. júl. 11. 23:17
21/24 A kérdező kommentje:
Sajnálom! :(
Én is az ECL-es könyvből készültem,megcsináltam az összes hallásértést,és a vizsgán is azt találtam a legnehezebbnek, nagyon izgultam miatta,de bőven meglett. Azt tudom ajánlani,hogy nézz filmeket felirattal / felirat nélkül, ha felsőfokra készülsz. Amúgy simán lehet,hogy sikerült volna, csak nem a legjobb napodat fogták ki,izgultál,stb., úgyhogy ne keseredj el!
2015. júl. 13. 13:30
22/24 anonim válasza:
Bàr szar dolog,de a nyelvvizsga nagyban a szerencsén múlik.Én csak közepet tettem de az íràsbeli 67 szazalek lett pedig abbol nagyon jo vagyok.Egyszeruen nem az afrikai bevandorlokrol szolo szoveg es az esszeverseny a tema ami a legjobban fekszik.Sikerult mert mint ismetlen kozep szint.De egy felsofokon vegkepp nem meglepo ha elbuksz.A lenyeg h ne keseredj el es gondolkozz pozitivan.Valoszinuleg rossz nap v suar tema.A magnom pl 80 szazalek lett.Fura h szoban erteni 80 szazalekon sikerult irasban meg 65 szazalekon.Mint mondtam szerencse kell.A helyes taplalkozas valoszinulebb egyszerubben ertheto szoveg.Sok sikert a kovetkezo vizsgadhoz! Menni fog! :)
24/24 A kérdező kommentje:
Hajrá! :)
2015. júl. 16. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!