Az ECL nyelvvizsga eredményei kb. hány órától érhetőek el az eredményközlés napján?
Nekem este jött az e-mail (februárban csináltam). De nagyon sokat kellett mindenre várni (az eredményre 1 hónap, meg még utána még egy hónap a konkrét bizonyítványra).
Jó lett, 90% összesített :DD
Hű, én decemberben voltam, nekünk ugye még később jött az ünnepek miatt. Egész nap néztem, asszem du. 2 körül lett eredmény.
70-80% lett. Sajnos az önálló szövegalkotást elszúrtam, nagyon nem feküdtek a témák, viszont 100% lett a szövegértés :)
Gratulálok! :)
Ennek fényében akkor én is egész nap nézegetni fogom az oldalt.
Én németből voltam. Szerintem a hallásutáni olyan nehéz volt, hogy hiába lesz esetleg a beszédem 80 felett, félek, hogy az nincs meg 40% :D
Az írásbeli miatt nem izgulok annyira. De remélem, holnap már kiderül, mert most csak angolul olvasok és készülök az angol C1-re. Nem ártana tudnom, hogy kissé továbbléphetek-e a németen, vagy még nem.;)
Szurkolok Neked!
"Még nincs feltöltött eredménye"
Nem bírom mááár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!