Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tetoválás felirat. Elfogadható...

Lisssssssa kérdése:

Tetoválás felirat. Elfogadható így angolul, hogy küzdj\harcolj az álmaidért --> Fight for your dreams?

Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Ird fel magyarul, ha mar nem ertesz angolul.
2015. júl. 6. 10:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, helyes.

Az más kérdés, hogy én sem csináltatnék tetoválást olyan nyelven, amit nem értek. Be tudnak csúszni hibák, amiket aztán egy életen át bánsz, akárhányszor ránézel.

2015. júl. 6. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

igen, de én nem csináltatnék ilyen tucattetkót, de te tudod.

a fighter-t sok emberen láttam, ez is hasonló jelentésű de nem foglalja el a fél karodat

2015. júl. 6. 11:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Helyesnek helyes, az már más kérdés, hogy ilyen közhelyeket felvarratni elég gáz szerintem.
2015. júl. 6. 15:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Magyarul nem szeretnék tetoválást.Németül beszélek,azt tanultam,de nem szeretem,ezért választottam az angolt...Nem tucat tetoválásként tekintek rá,hanem hogy mi az amit egy életen át eltudok viselni magamon.Közhelyről meg az a véleményem,hogy járd végig az utat amit én és utána ítélkezz,hogy miért pont erre esett a voks!!! Köszi
2015. júl. 10. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!