Vannak olyan filmek, ahol németül beszélnek és magyar fordítás van alatta? Nem találok sehol, minden angolul van
Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 10:09
1/6 anonim válasza:
nem nagyon....
Ausztriában találsz olyat amin német felirat van. Azzal egyébként többre mész...
2/6 anonim válasza:
M-Egy város keresi a gyilkost! Fekete-fehér, de amellett, hogy német film és nem szúdióban készült a nyelvezete, még hihetetlen jó is!
Egyébként keress német filmeket és töltsd le eredeti nyelven, ilyen már sok fenn van a neten!
Sok sikert!:)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, belenéztem ebbe a Város keresi a gyilkost. Van egy nyomasztó hangulata a filmnek.
2014. jan. 30. 19:09
4/6 anonim válasza:
A film engem is érdekelne.
Hol lehet letölteni?
5/6 A kérdező kommentje:
hát én csak youtubon néztem bele még.
2014. jan. 31. 10:22
6/6 anonim válasza:
Szerintem ha simán beírod a google keresőbe is kijön, de letöltőoldalakon (pl.: nCore, majomparádé, stb.) fenn van! :)
Megéri megnézni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!