Segítenél lefordítani ezeket angolra? (fontos! )
1,) Mostanában az élet minden területén használják őket.Megtalálhatod azokat bankokban,könyvtárakban,hivatalokban,üzletekben,kórházakban,
gyárakban..stb..
2.)Sajnos túl sok időt töltök számítógépes játékok játszásával.Néha írnom kell egy esszét vagy fordítást kell csinálnom
3.)Gorombaság a mobilt nyilvános helyen használni,mint,mozik,könyvtárak,színházak,kórházi várok,vagy iskolai órák alatt.Ki nem állhatom mikor az emberek hangosan beszélnek mobilon,az utcán vagy nyilvános közlekedési eszközön.
1, Nowadays they are used in all areas of life. You can find them in banks, libraries, offices, shops, hospitals,
factories, etc. .. ..
2,Unfortunately, I spend too much time on play computer games .Sometimes to write an essay or a translation must do
3,Rudeness of cell phone use in public places, such as, cinemas, libraries, theaters, waiting for a hospital or school hours alatt. Out not stand when people talk loudly on mobiles in the street or in public means of transport.
Köszi!
Ezt magad fordítottad vagy fordító-program?
1.Nowadays they are used in all areas of life.You can find them in banks,libraries,offices,shops,hospitals,factories.Etc...
2.Too bad/ Unfortunately I spend too much time playing games on the computer.Sometimes I have to write an essay or a translation.
3.It is rude to/It is a rude thing to use your mobile/cell phone in public areas,such as in cinemas,libraries,theatres,hospital anterooms,or during school lessons. I can not stand/I loathe when people speak loudly on the phone,in the streets,or on means of transport.
bevallom,mind a kettő van a dologban :) De próbáltam a nyelvhelyességi hibákra figyelni,mert néhány szót a fordító se tud azért,meg amit magamtól tudtam azt irtam :)
Bocsi :)
Első válaszadó vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!