Hogyan tanulhatnák meg jobban Angolul?
Figyelt kérdés
Most vagyok 6. osztályos,szóval már 6 éve tanulom az angol nyelvet. Tanárom azt mondja,hogy szuperül megy szerinte,de szerintem nem. Amúgy 5-ös vagyok nyelvből. Hogyan tanulhatnék meg jobban angolul? A válaszokat előre is köszönöm! :)2015. júl. 3. 19:51
1/2 anonim válasza:
Ne aggódj, a tanárod tudja, hogy milyen szinten kell lenned 6. osztályosan. 8.-ig szerintem ráérsz ezen agyalni, addig is tanulj szorgalmasan, kövest a tanárod utasításait. Egyébként ha nagyon fejleszteni szeretnéd az angol tudásodat, akkor vegyél gyakorlókönyveket (pl. [link] és/vagy nézz idegennyelvű filmeket, esetleg tanulj új szavakat, kifejezéseket.
(U.i. Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de E/1-ben a feltételes mód -nék végződést kap → tanulhatnék*.)
2/2 anonim válasza:
Olvass könnyített olvasmányokat, ún. graded reader-eket, de az interneten is vannak olvasnivalók, pl itt: eslfast.com, manythings.org. Nézz filmeket angolul angol felirattal. Amit már jól ismersz, pl meséket, felirat nélkül. Írj naplót vagy készíts képregényt angolul. Olvasd el és szótározd ki a kedvenc számaid szövegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!