Melyik angol nyelvvizsga az, amelyik hozzám a legjobban illik? (Részletek lent)
Sziasztok!
Sikeresen lediplomáztam a héten (hurrá!) viszont a papíromat nem kapom meg, csak, ha beviszek egy közép szintű nyelvvizsgát.
Korábban nem tettem le, elsősorban pénzügyi okokból. Most már dolgozom van rá pénzem stb.
Nem a nulláról kell kezdenem, jól értem a nyelvet (értsd: köznapi beszédet-írást 85-90 %ban) a szókincsem viszonylag nagy- esetleg a komolyabb nyelvtani részek, ill. levelezés okozhat nehézséget.
Melyik az a nyelvvizsga, ami elsősorban az értésre, megértetésre megy rá, mintsem a grammar részre?
köszi a válaszokat.
Én a telc-et ajánlom. Be tudod tanulni a típus levélírást, szóval az nem lenne nehéz.
Azt hallottam, hogy az euro az egyik legkönnyebb, de ezt tényleg csak hallomásból tudom.:)
köszönöm a válaszokat.
Kedves 3, nem azt írtam hogy NE legyen benne, hanem tudvalevő, hogy vannak olyan vizsgák, amik nyelvtanosabbak vannak beszélősebbek stb. ezekre kérdeztem rá.
Értő olvasás és/vagy nem piszkálódni akarás sokat segít ám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!