ITK-Origo középfokú szóbeli nyelvvizsgán a laborfeladat javításánál van pontlevonás, vagy hogy csinálják?
nincs pontlevonás, de elég részletesen és nagyon pontosan kell leírni a válaszokat. amikor én voltam nyelvvizsgázni, a magnóm 20/19 lett, szóval ha azt írtad amit kellett akkor szerintem nem pontoznak le.
fellebbezni meg szerintem nem érdemes, vannak ismerőseim akiknek 1-2 ponton múlott a nyelvvizsgájuk és nem kapták meg, hiába fellebbeztek.
szerintem próbáld meg még egyszer, ha ennyit gyakoroltál sikerülnie kell, lehet csak pont rossz napod volt. :)
Most jelentkezel majd nyelvvizsgára?
Amúgy nem volt nehéz, abszolút hallható szöveg volt, semmi háttérzaj, semmi hadarás, érthetően beszélt, csak kicsit halk volt. A szövegben magyarul mondta a dolgokat az elején, hogy rövidesen hallani fogja az idegen nyelvű szöveget, háromszor hallgathatja meg stb... amiket szoktak mondani ilyenkor.
A Nagy Origo Nyelvvizsgakönyv, ha megvan neked, ott nagyon jól lehet gyakorolni, mert a nyelvvizsgához igazodik a könyv, valósághűek a feladatok, körülbelül ilyenre készülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!