Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Felsőfokú angol nyelvvizsga...

Felsőfokú angol nyelvvizsga (Cambridge vs BME)?

Figyelt kérdés

Felsőfokú angol nyelvvizsgára készülök. Eddig úgy volt az államilag elismert BME-s nyelvvizsga központnál vizsgázom.

Utánajárva a nyelvvizsga központoknak megfordult a fejemben a Cambridge nyelvvizsga, mivel azt külföldön is elfogadják. Így talán hasznos náluk letenni a nyelvvizsgát.

Az lenne a kérdésem, mennyivel nehezebb? Azt látom, hogy drágább a vizsga meg a felkészítő tanfolyamok... De mennyivel ad többet? A BME-s nyelvvizsgával külföldön nehezebb érvényesülni? Akár tovább tanulás akár munka szempontjából? A Cambridge-t érdemesebb letenni, akár egy félévvel, évvel többet készülni a felsőfokúra? Vagy konkrétan a BME-s is "elég" a nyelvtudásom feltudják mérni külföldön nem csak egy papírt néznek?

Tehát érdemes belevágnom egy Cambridge-be vagy maradjak a BME-nél?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. jún. 24. 15:53
 1/1 anonim válasza:
Sztem a Cambridge-et válaszd. Én is arra fogok menni és ez már csak azért is jobb,mert magával a rákészüléssel is többet fejlődsz. A Cambridge ráadásul külföldön is elfogadott. A BME (ha jól tudom) csak Magyarországon. Remélem segítettem,és Írd meg h h döntöttél :)
2015. aug. 27. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!