Mennyire nehéz az olasz nyelv és kb. mennyi idő elsajátítani?
Figyelt kérdés
Angolból jelenleg felsőfokon vagyok, amit a hétköznapokban aktívan használok is.
Szeretnék megtanulni olaszul is, legalább erős középfokon (B2). Mennyi idő alatt lehet azt elérni?
Mennyire tanulható az olasz nyelv egyedül (iskola és magántanár nélkül)?
2015. jún. 21. 23:30
1/1 anonim válasza:
Szerintem jól tanulható egyedül, nem nehéz a kiejtés, a beszélt szöveg értése pedig éppenséggel a legkönnyebb volt eddig a számomra az összes általam tanult nyelv közül.
Én kb. 6 év alatt tanultam meg magamtól, iskola és tanár nélkül úgy gyenge C1-es szinten, de többé-kevésbé csak hobbiból foglalkoztam vele. Ha te ráfekszel, nyilván gyorsabban is teljesíthető a projekt. Időt erre nehéz mondani, van, aki egy év alatt is megtanul ennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!