Melyik nyelvet válasszam "hobbiból"?
Sziasztok!
Angol felsőfokúm van, most hobbiból szeretnék tanulgatni egy nyelvet...de nem tudok dönteni, hogy az olasz vagy a német legyen?! (érvek-ellenérvek?)
Mert mind németország, ausztria, olaszország, tetszik az emberek is...mindegyiknek megvan a maga szépsége, de nem tudom eldönteni, hogy melyiket tanuljam..(2-őt meg nemtudok bevállalni az egyetem mellett..)
Szóval, szerintetek melyiket lenne célszerűbb elkezdeni itthon, egyedül tanulgatni hobbiból?
Előre is köszi a válaszokat!
Válaszd a németet, mert
-nehezebb, de ha megtanulod az olaszt, sőt szerintem minden más nyelvet sokkal könnyebben meg fogod tudod tanulni
-sokkal hasznosabb később, mert ez a 2. "világnyelv"
-ha ki akarnál menni mondjuk 1 napra a beszélt nyelv országába akkor Ausztria közelebb van, mint Olaszország
+ami az olasz mellett szól, hogy szebb, dallamosabb, és előbb találsz neten olaszul filmeket, jó zenéket, mint németül, így könnyebben elsajátíthatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!