Melyiket válasszam:spanyol, svéd, holland?
Figyelt kérdés
Tanultam: angolt,olaszt.Utóbbiból már alig van meg valami,szerintem b1-et se értem el az olasz tanulás ideje alatt.
Angolból meglenne a b1,de a b2 nem.
2015. márc. 30. 13:37
1/11 anonim válasza:
A három közül a spanyol.Nagyon sokan beszélik.A svéddel és a hollanddal nem sokat érnél,csak az anyaországokban boldogulnál el velük,sőt Hollandiában más nyelveket is beszélnek(francia,német,vallon,flamand..).
De csak ezt a hármat lehet?Szerintem inkább az angollal vagy az orosszal próbálkozz.
2/11 anonim válasza:
Mi a célod vele? Angolból illene egy erős középfokra felhozni magad, ugyanis az ma már nagyon alapvető elvárás mindenhol.
Ezután pedig azt tanulj, ami tetszik vagy ami hasznos lenne számodra.
3/11 A kérdező kommentje:
Csak önszorgalomból tanulnék. :D
2015. márc. 30. 13:42
4/11 anonim válasza:
De akkor inkább olyasmit tanulj, amit tudsz hasznosítani az életben...
5/11 anonim válasza:
a három közül a spanyol, de ha van angol ismereted akkor szerintem azt folytasd
6/11 anonim válasza:
Kezdj bele mind a 3-ba és majd akkor kiderül melyik tetszik a legjobban.
7/11 anonim válasza:
Spanyol. Olasz, angol alaptudással könnyű, ugyanis sok a hasonlóság. Mellesleg az egyik legszebb és az egyik legbeszéltebb nyelv. Én imádom.:)
8/11 anonim válasza:
Na melyik lett?
A holland az nehéz
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
Még egyik se. :/
2015. máj. 25. 16:28
10/11 anonim válasza:
Válaszd a hollandot. Kevesen beszélik,szerintem szép nyelv is,és sokra mész vele itthon is,mivel kevesen beszélik. A spanyollal meg kitörölheted.. divat mostanában tanulni,de sokra nem mész vele,hacsak nem Dél-Amerika a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!