Ebben a r országban sehol sem tudok holland-spanyol tolmácsnak tanulni?
Figyelt kérdés
:(((((((( Ti tudtok Magyarországon erre egyetemet/főiskolát?2014. aug. 7. 16:31
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Csak mesterszak van tolmácskodásból.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem csak egyikre vagy csak a másikra gondoltam, hanem ebben a párosításban, azaz első nyelv holland és hozzá második a spanyol.
2014. aug. 8. 09:12
4/8 anonim válasza:
1-es vagyok
Magyarországon nem tudsz ebben a párosításban tolmácsnak tanulni :( Így hirtelen nem találtam külföldön olyan egyetemet, ahol tanítanának, de remélem, te fogsz találni :)
Sok sikert!!! :)
5/8 anonim válasza:
ha van felsőfokod mindkét nyelvből, és rátanulsz, akkor tudsz mindkettőből tolmácsvizsgát tenni, tanfolyam nélkül, az elte-n. ja és bármilyen mesterdiploma kell hozzá még.mert a vizsgát csak diplomásoknak lehet letenni.
nekem is van olyan nyelvből fordítóvizsgám, amiből egyáltalán nincs fordítóképzés.
7/8 anonim válasza:
Eltén van holland és spanyol szak is. Ha holland a főszakod, felveszed minorként a spanyolt, de nem tudom, spanyol minorra lehet-e 0 spanyoltudással menni (bár elvileg igen).
8/8 anonim válasza:
Végezd el az alapszakot mindkettőből először-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!