Angolul hogyan íram helyesen az alábbi szöveget?
Negatív értékelést fogok adni! Nem gondoltam volna, mert már vásároltam öntől, és eddig nem volt probléma. De úgy látom már más is kapott hamis micro sd kártyát öntől...
Ezt az esetet az Ebay felé is jelezni fogom! Azzal ön is tisztában van, hogy nekem nem éri meg visszapostázni a terméket a magas a postaköltség miatt.
I am going to leave negative "Counterfeit " feedback. I didn't think it would come to this, as I have bought from you previously and we've had no problems . Looking through your feedback, other people have also received fake micro SD memory cards from you. I will also send a report regarding your unethical trading to EBay. As you do realise, sending back the item would be an expensive exercise. I demand an immediate refund of purchase price.
Kerdezo, ha hitelkartyara vetted a kartyat a bankod visszaadja a penzt ha az elado nem. Bemesz a bankba, minden email, nyugtaval es az aruval. Kitoltesz egy papirt Es visszakapod a penzt. Ezt az eladonak ne jelezd. Tranzakcio vitatasanak hivjak. Ez ala esik az is mikor nem azt az arut kapod ami hirdetve volt Es amiert fizettel. Adnek a vevonek 3 napot, ha nincs penz, irany a bank. A szovegben rogtonos megteritest irtam. Ha odairod a bankot, nem fogja visszaadniea penzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!