Letudná valaki angolra fordítani?
Nagyon szeretek sportolni az én kedvenc sportom/hobbim az edzés és a futás. Nyáron rendszeresen futok és biciklizek. Hetente többször edzem és néha edzőterembe is elmegyek. Imádom emelgetni a súlyokat és persze kardiózni is nagyon szeretek. Moziba is szoktam járni a filmeket általában 3D-ben nézem meg mert úgy sokkal izgalmasabb.Szinházba és kiállitásokra nem járok mert nem érdekelnek.
Koncertekre szoktam járni ha megyek bulizni mindig jönnek sztárvendégek.
Hányadikos vagy? Ha ezeket az egyszerű mondatokat sem vagy hajlandó magas lefordítani, hogy akarsz fejlődni?
Az elejében segítek: I really like doing sports. My favourite sport/hobby is training and running. I regularly run and swim in the summer.
Persze, akkor konnyu/egyszeru valami ha meg tanulod. Ha nem tudsz valamit, nem tanulod/nem gyakorlod, nem alap.
I love sports. My favourite sports/hobbies are working out and running. During summer, I regularly go for a run and cycle. I train few times a week and sometimes go to the gym. I love weightlifting and naturally I do cardio as well. I like going to the cinema as well. Usually I watch the movies in 3D because it's more exciting. I don't go to the theatre or exhibitions, they don't interest me.
I go to concerts too. When I go to party, there'are always some celebs attending.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!