Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 1 hónap alatt fel lehet...

1 hónap alatt fel lehet készülni angol nyelvvizsgára?

Figyelt kérdés

Középfokra, iskolában 3 évig tanultam a filmek,sorozatok többségét angolul nézem.

Van esélyem felkészülni?

2015. máj. 25. 20:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nem szívás, 2 okból, egyik az hogy 19 évesen mozdultam ki először az Amerikából (a kontinensről) és repültem át az óceánt, a másik pedig hogy végre megnézhettem és megismerhetem az óhazát ahonnan a szüleim származnak. Egyébként a Debreceni Orvosi Egyetemre járok. Tetszik ez az ország, bár szüleim nem ilyennek mesélték Magyarországot, hanem hogy minden megvolt szabva hogy mi az amit lehet, mi az ami nem, ez már nem látszik, szerintem itt ma mindenki szabad.
2015. máj. 27. 09:52
 12/12 gago77 ***** válasza:
Jol van, visszavonom a "szivas" reszet, ha csak tanulni mentel oda :), de tovabbra sem ertem a kommented okat.. Amugy egy kulon topikot megerne, hogy ki es mennyire szabad Magyarorszagon (jah igen, a penz "szabadda tesz", marmint tenne, ha lenne ;)), bar ez sztem az USA eseten is megerne egy miset, ne menjunk bele. Az biztos, h a szuleid egy masik eraban eltek, azota sokminden megvaltozott. A szabadsag viszont elegge elvont fogalom, lehetne rola vitazni, h kinek mit jelent. ;)
2015. máj. 27. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!