Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Sokak szemében miért szálka...

Sokak szemében miért szálka az, ha valaki önszorgalomból nyelvet tanul?

Figyelt kérdés

Ez a "jaj,nem mész vele semmmire" elv mire jó ?

Hollandot tanulok,de anyum is megszólt,hogy felesleges ,mert nem megyek vele semmire. De nekem meg pont ezek a nyelvek tetszenek a legjobban,amit kevesen beszélnek. Sőt,az észt nyelvbe is bele akarok majd kezdeni.

Meg igazából jobban is megy így,mert tudom,hogy itthon is kevesen beszélik,és előny egy állásinterjún,ha látják az emberen,hogy képzi magát önszorgalomból.

2015. máj. 21. 13:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Angol-német kombóval meg már Dunát lehetne rekeszteni...
2015. máj. 21. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
a gond az ha angol/nemet helyett tanulsz hollandot meg esztet.
2015. máj. 21. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:

2# ha Hollandiába szeretne kiköltözni, akkor előny is lehet.. még ha angolul is kéne mondjuk dolgoznod kint, legalább nem tudnának átverni mert beszéled a hollandot is.

szerintem nem gáz, jó ha valaki önszorgalomból is tanul. egyedüli kérdés az, hogy mennyire megy jól, van -e aki ellenőrzi hogy jó -e a kiejtésed stb? hogy ne rögzüljön be rosszul

2015. máj. 21. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Irigyek, és meg vannak győződve arról, hogy ami szerintük haszontalan, azt mindenki más is feleslegesnek tartja. Nyelvet tanulni soha nem értelmetlen elfoglaltság; nagyon magasról, szép ívben tegyél az ilyen véleményekre.
2015. máj. 21. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!