Segítenél? Angolosok!
Figyelt kérdés
Angol felvételire készülök és több dologról kell tudni beszélni.Én semmit nem tudok kitalálni a 'free time, hobbis' -ra és már 26.-ára kéne. Lécci segítsetek. :(:(2010. febr. 25. 07:48
1/5 anonim válasza:
Elsősorban tisztázni kell, hogy ilyenkor senkit nem érdekel, h valójában mi a hobbid, tehát akármit bekamuzhatsz, amit épp el tudsz mondani olyan szókinccsel, ami lenyűgözi őket. Itt elmondhatod a kedvenc sportod (tour de franceról például nagyon sok jót el lehet mondani és ha rákeresel google-ban, a wikipédia kihozza neked angolul, így a precíz megfogalmazással sem kell bajlódnod -egyébként a wikipédia jelen esetben tényleg a barátod, nyugodtan nézhetsz onnan más sportot is-)vagy olyan alapdolgokat, mint: szeretsz olvasni, itt elmondhatod a kedvenc könyved tartalmát nagyvonalakban, vagy megemlítheted, hogy szeretsz moziba járni/DVD-zni, itt is szóba kerülhet a kedvenc film és tartalma.
Remélem segítettem
2/5 anonim válasza:
Így van, bármit mondhatsz, csak folyamatosan beszélj és lehetőleg kevés nyelvtani hiba legyen benne! Senki nem fogja ellenőrizni, hogy neked tényleg az a hobbid vagy nem. Nyelvvizsgán én is olyat mondtam, ami nem igaz, mert hirtelen más jutott eszembe!
3/5 anonim válasza:
Háát nem tudom, nem jártál előkészítőre, ahol megbeszéltétek a tanárral, hogy kb milyen témakörök lesznek? Mondj olyanokat, hogy In my free time, I like to reading books, playing with my cats, chatting on the computer, surfing on the net. Vagy hogy My hobbies are collecting stamps, doing gymnastics, drawing. Szólj, ha jók ezek!
4/5 anonim válasza:
Az I like után nem kell to, bocsi!
5/5 anonim válasza:
Jaj úgy látom elkéstem, de hülye vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!